Avoin hakemus Hesburger-ravintolatyöntekijäksi

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!

Hesburger-ravintolat ympäri Suomen etsivät ravintolatyöntekijöitä.

Tunteja on tarjolla vaihtelevia määriä. Sovimme tuntimäärän yhdessä kanssasi ja se voi olla parista vuorosta viikossa kokoaikaiseen työhön. Työ voi alkaa heti tai sovittaessa myöhemmin.

Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat ravintolojen kaikkiin aukioloaikoihin eli tarjolla on aamu-, päivä-,  ilta-,  yö- ja viikonloppuvuoroja.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Työntekijän tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, ruuan valmistus, ravintolan siisteydestä huolehtiminen ja myöhemmin esimerkiksi ravintolan omavalvonnan toteuttamiseen osallistuminen.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8000 henkilöä. Vuoden 2020 verollinen myynti Suomessa oli 217 miljoonaa euroa ja ulkomailla 107 miljoonaa euroa.

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla. Panostamme monin tavoin työhyvinvointiin, esim. tarjoamalla työntekijöillemme ePassin.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!

Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriinTähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1Mt.
Valokuva
Miksi olisit meille hyvä työntekijä? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Hakemasi työsuhteen tyyppi


Mitä vuoroja voit tehdä?
Käytä ctrl-näppäintä valitaksesi useampia.
Onko sinulla auto tai muu kulkuneuvo käytettävissäsi?


Mistä sait tiedon työpaikasta?
Lisätietoja
Mistä kaupungista etsit Hesburger-työtä? *
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona